Редактор: e-mail: Кадър бТВВижте, ако те продължават да се държат като държава,

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВВижте, ако те продължават да се държат като държава,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Северна Македония се държи като държава, която е ментор на България

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Вижте, в случай че те не престават да се държат като страна, която е наставник на България и която дефинира изискванията, мисля че още дълго време ще почакат. Защото България има своето право да изисква от страните кандидатки за участие да съблюдават избрани условия. Едно от изискванията е нашата национална сигурност. Така Красимир Каракачанов стартира коментара си на въпрос на Антон Хекимян в „ Тази заран “ по БТВ ще се подобрят ли връзките на България със Северна Македония и може ли да се стигне до някакво съглашение.

Не може с сходен дебелоглав, който виждаме в Скопие, но ние желаеме, и аз може би желая доста работи в този живот, само че нещо което не е мое, по какъв начин да го желая, а те желаят всичко. Няма по какъв начин да претендираш за българската история, няма по какъв начин да не се извиниш на тези хора, които си избивал и тормозил десетилетия, тъй като са били българи.  Да кажеш, ние имаме еднаквост от епохи, по кое време я имате тази еднаквост от епохи. Да не отваряме другата тематика, по какъв начин бе основана тази еднаквост 1944 година. С принуждение, убийства и репресии по отношение на българите, вие знаете ли, че през 1944 или 1945 година в Македония се приема закон, може би единственият, в Нацистка Германия не е имало подобен закон, за отбрана на националното име и чест, който каже че е българин, не албанец. Ако кажеш, че си албанец нямаш проблем, в случай че кажеш, че си турчин, нямаш проблем, в случай че кажеш, че е сърбин, дори ти ръкопляскат. Но, в случай че кажеш българин, по закона за националното име и чест, до 5 години затвор. И в този момент тези хора ми споделят, че по този начин от единствено себе си придобили тази еднаквост, т.е. това го споделя един политически хайлайф, няма по какъв начин да стане, сподели още Красимир Карачаканов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР